Milena Raičević / -FOTO: RSCG
20/11/2023 u 20:52 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Raičević: Nije bitna Milena ili Bojana, bitna je Crna Gora

Nijesam vjerovala da postoji ikakav problem između nje i mene dok danas nisam pročitala da je naš odnos narušen - navela Raičević

Oglasila se i Milena Raičević nakon što je Bojana Popović iznijela razloge zbog čega dugogodišnja reprezentativka nije u konkurenciji za SP. 

- Poštovana crnogorska sportska i šira javnosti, nisam se obraćala kada je klub u pitanju i neću jer smatram da je ono što se u klubu dešava odnos između nas koji se može jedino riješiti tamo đe mu i pripada po ugovoru, pošto dogovorom nije moglo i svjesna svih posljedica po mene, po svakom pitanju, nijesam htjela narušavati taj odnos mojim javnim reagovanjima. Današnje obraćanje je isključivo povodom obraćanja selektorke i njene današnje izjave,,da je naš odnos narušen" i da zbog toga nisam u reprezentaciji. Želim samo reći da je sve bilo kako treba u odnosu između selektorke i mene, čak i nakon suspenzije od kluba nijesam vjerovala da postoji ikakav problem između nje i mene dok danas nisam pročitala da je naš odnos narušen. Kao selektorka sa tolikim igračkim i trenerskim iskustvom jednim razgovorom je mogla otkloniti dileme da li postoji problem i povjerenje. No, svakome na obraz. Naravno, svjesna da su ovakvom njenom odlukom moji snovi o Svjetskom prvenstvu završeni, obećavam svima da ću ipak nastaviti da sanjam svoje snove i da moja reprezentativna karijera nije završena ko god da je selektor. Zato, ne želim dalje produbljavati bilo kakvu raspravu na ovu temu jer ovim djevojkama koje su na spisku (a one su prave heroine naše države) prije svega treba naša podrška i zajednička energija da pokušaju izboriti četvrtfinale i kvalifikacije za OI. Drage moje lavice vjerujem da vi to možete. Volim vas i navijaću svim srcem za vas jer vi ste i moja snaga, a vaš uspjeh je i moj. Zato molim cjelokupnu crnogorsku javnost da ovu temu zaključimo, a djevojkama damo pun vjetar u leđa, jer im je to sad najpotrebnije zato što nije bitna Milena ili Bojana, bitna je Crna Gora, zato, Za Crnu Goru SVI – piše u saopštenju Milene Raičević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 01:07