Gligorije Vojinović / -FOTO: BLAGOJE ĐUKANOVIć
07/06/2023 u 07:54 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Rekreativni višeboj u Baru u subotu

Očekuje se masovan dolazak rekreativaca iz više crnogorskih gradova, počev od Pljevalja, Rožaja i Plava na sjeveru do gradova na crnogorskoj obali

Bar će biti domaćin tradicionalnog Rekreativnog višeboja, koji će biti održan 10. juna u organizaciji Crnogorskog saveza sportske rekreacije "Sport za sve", a pod pokroviteljstvom Ministarstva sporta i mladih. Očekuje se masovan dolazak rekreativaca iz više crnogorskih gradova, počev od Pljevalja, Rožaja i Plava na sjeveru do gradova na crnogorskoj obali.

-Rekreativni višeboj je naša tradicionalna programska manifestacija koja je iz godine u godinu sve masovnija. Ono što smo zacrtali u našem programu rada da se aktivnosti provode u slobodnom vremenu a usmjerene su na optimizaciji životne i radne kondicije, efikasnijem odmoru i oporavku, unapređenju zdravlja pa višeboj i slični susreti su prava prilika da se to praktično potvrdi, riječi su Gligorija Vojinovića, predsjednika Crnogorskog saveza "Sport za sve".

Rekreativni višeboj ima na programu pet takmičarskih disciplina: skok u dalj s mjesta, pikado, duboki pretklon, nabacivanje obručeva i šut na gol. Da bi konkurecija bila ujednačenija, ovog puta će sva takmičenje biti održana u tri uzrasne kategorije: do 40 godina, od 40 do 60 i preko 60 godina. Najbolje plasirani će biti nagrađeni medaljama i diplomama, na ceremoniji u hotelu "Sidro".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. oktobar 2024 19:24