foto: M.N. / - FOTO: M.N.
30/08/2024 u 19:10 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Ribolovci "Ibra‘‘ osvojili bronzanu medalju

Takmičari sportsko Ribolovnog kluba "Ibar" iz Rožaja ostvarili su uspjeh na Državnom prvenstvu koje se održalo u Podgorici.

U veoma konkurentnom takmičenju, ribolovci iz Rožaja su osvojili bronzanu medalju, pokazujući vještine i timski duh. Ekipa SRK "Ibar" koju su činili Suad Sutović, Almir Ćorović, Admir Dautović, Nehat Sahiti i Elmir Zejnelagić, odlično je izdržala izazove koje je donijelo veoma toplo vrijeme.

Pored svojih vještina, takmičari su imali i značajnu podršku vođe ekipe Asmira Kardovića, koji je tokom takmičenja pružao neophodne savjete i osvježenje.U podršci timu su učestvovali i dr Metko Kurpejović, dr Ismet Nurković i Damir Zejnelagić.

- Ovaj uspjeh je rezultat posvećenosti i predanosti svih članova ekipe, a bronzana medalja nadržavnom nivou predstavlja veliki podsticaj za dalji rad i unapređenje ribolova u Rožajama.Pokazali smo da smo među najboljim ribolovcima u Crnoj Gori i regionu. Raduju ovi uspjesi koji su potvrda našeg dugogodišnjeg rada ljubavi prema ribolovu - kazao je Asmir Kardović.

Jedan od ribolovaca Suad Sutović kaže da je bila veoma jaka konkurencija i da treće osvojeno mjesto je veliki uspjeh.

- Predstavljali smo naš klub Ibar i grad Rožaje u najboljem svijetlu i pokazali koliko smo posvećeni ribolovu - kazao je Sutović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 22:08