SC ”ADA” / -
23/09/2024 u 09:54 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

RK Rudar apeluje: Ne dozvolite da postanemo sportski beskućnici

Alarmentno stanje u Sportskom centru "Ada"

Poznato je da rukometni klubovi u Crnoj Gori jedva sastavljaju kraj s krajem i da iz godine u godinu nestaju sa scene.

Prošle godine zbog finasijskih problema od takmičenja su odustali Komovi, u narednoj sezoni neće se takmičiti ni Brskovo, a u velikom problemu nalazi se i Rudar iz Pljevalja, koji se oglasio javnim apelom povodom alarmantnog stanja u Sportskom centru "Ada", jedinoj sportskoj dvorani u gradu.

Klub ističe da, iako ne žele ulaziti u razloge ili tražiti odgovorne, apeluju na vlasnike Sportskog centra u nadi da će se situacija što prije riješiti.

- Obraćamo se u ime velikog broja mladih i djece koja treniraju i učestvuju u takmičenjima. Ukoliko se problem ne riješi u najkraćem roku, bićemo spriječeni da učestvujemo u zvaničnim utakmicama - navodi se u apelu.

Klub već sada ima poteškoća sa održavanjem treninga, pa su, zahvaljujući S.C. "Piramida", svoje aktivnosti prebacili u njihove prostorije. Ipak, upozoravaju da je rješavanje statusa S.C. "Ada" od izuzetnog značaja, kako za sportiste, tako i za širu sportsku zajednicu Pljevalja.

- Pljevlja su grad sporta, a S.C. "Ada" je naša kuća. Ne dozvolite da postanemo sportski beskućnici - poručuju iz Rukometnog kluba Rudar, izražavajući nadu da će nadležni uložiti dodatne napore kako bi jedna od najljepših sportskih dvorana u regionu nastavila normalno funkcionisati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
RK RUDAR SC ADA
23. septembar 2024 09:55