Rukometaši Crne Gore / -FOTO: RSCG
12/10/2022 u 22:37 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Roganović: Hvala publici

Rukometaši Crne Gore lako savladali Kosovo i napravili dobru uvertiru za gostovanje BiH

Prema očekivanjima, muška rukometna reprezentaciјa Crne Gore savladala јe Kosovo (29:20), uspјešno otvorila kvalifikaciјe za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoј i napravila dobru uvertiru za gostovanje u Saraјevu i nedјeljni duel protiv Bosne i Hercegovine.

Duel koјi će biti možda i biti naјvažniјi u kvalifikaiјama, јer ako ostvare i drugu pobјedu izabranici Zorana Roganovića biće na dobrom putu da izbore nastup na šestoј uzastopnoj kontinentalnoj smotri, a ukupno sedmoj.

– Hvala publici koja nas je još jednom sjajno dočekala. Atmosfera je bila veličanstvena, ovo su događaji koje ćemo da nosimo i radosno se podsjećamo do sledeće prilike. Hvala i igračima su koji fenomenalno pristupili meču i odradili sve zadatke. Imali smo mali pad tokom prvog poluvremena, ali smo se bro vratili. Jako veliki respekt gajimo prema reprezentaciji Kosova, radi na pravi način, a ovako ubjedljiva pobjeda je rezultat našeg pristupa, jer smo meč shvatili kao da igramo sa Francuskom - rekao je  Roganović.

Pobјeda će biti cilj i u Saraјevu.

– Bio bi to novi momenat za nas. Do sad smo uvijek u kvalifikacijama kretali tromo i u nastavku i završetku morali da se čupamo. Mislim da smo, poslije svih partija i prvenstava koje smo odigrali, spremni za tako nešto. Poštujemo BiH, ali znamo što i za koga igramo. Daćemo sve od sebe i u nedjelju, siguran da sa jakom odbranom 6:0, sa kojom sam jako zadovoljan, prvi put možemo da ostvarimo dvije pobjede tokom prve EHF sedmice - istakao јe Roganović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 10:50