Dvije borbe za dvije nedjelje / -FOTO: FACEBOOK
19/09/2024 u 19:15 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Škrijelj u subotu u Bonu kao uvertira za spektakl u Tuzima

Crnogorski profesionalni bokser Almir Škrijelj će se u Bonu boriti u meču za rejting protiv Aleksandra Kuvača iz Bosne i Hercegovine, a onda ga 5. oktobra u Tuzima, u Gimnaziji očekuje borba za svjetsku titulu UBF

Crnogorskog profesionalnog boksera Almira Škrijelja u narednom periodu očekuje paklen ritam. Već u subotu će se u Bonu boriti u meču za rejting protiv Aleksandra Kuvača iz Bosne i Hercegovine, a onda ga 5. oktobra u Tuzima, u Gimnaziji očekuje borba za svjetsku titulu UBF protiv boksera iz Južne Afrike.

-U sklopu priprema za meč za titulu u Tuzima dobio sam poziv da u subotu učestvujem na velikom boks spektaklu u Bonu, u jednoj od uvodnih borbi za mečeve za titulu WBC između Bosanca Elvira Šendra i Huana Karlosa Rodrigeza iz Venecuele, odnosno Aleksandera Nedbeija, Rusa koji boksuje pod njemačkom zastavom i Kolumbijca Edvina Riaskosa. Meni će borba protiv Kuvača dobro doći da provjerim formu pred veliko iskušenje i borbu za titulu u Tuzima. Pored mene će se u Tuzima boriti i Dilan Prašović a pojaviće se i neka nova imena u profesionalnom boksu. Veliku zahvalnost za pomoć u organizaciji bokserske revije 5. oktobra dugujem Opštini Tuzi, koja mi je pružila podršku i u organizaciji putovanja i boravka na meču u Bonu, rekao je Almir Škrijelj, kome će ovo biti 32 meč na profesionalnom ringu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 19:16