Vlado Šola / -JOZO ČABRAJA/KOLEKTIFF/HRS
05/01/2024 u 19:32 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Šola: Slika je puno jasnija

Vidio je selektor "lavova" ko šta može i kako se ko ponaša

Nakon turnira u Poreču selektor muške rukometne reprezentacije Crne Gore Vlado Šola ima jasniju sliku pred Evropsko prvenstvo u Njemačkoj. Vidio je i dobre stvari, ali i nedostatke. Do odlaska na kontinentalnu smotru trebalo ba da se oporave Mirko i Luka Radovič, dva bitna igrača na poziciji desnog krila.

- Čestitam igračima na dobroj borbi, jer smo juče igrali jednu tešku utakmicu, malo se nakupilo umora, a igrali smo i bez desnog krila. To je veliki hendikep protiv ekipe kakva je izvrsna Slovenija, koja je svaku našu grešku kažnjavala i ostavljala upravo i puštala to desno krilo… Slika je puno jasnija i koji će igraći nositi ekipu na Evropskom prvenstvu. Radujem se da smo dobili širinu na trojci i četvorci u odbrani. To je možda najvažnije pitanje koje smo imali pred sobom. Sada su tu brige koji će bekovi igrati. Vidjeli smo ko šta može i kako se ko ponaša. Nema previše dana, ali trudićemo se da popravimo ovo što smo loše radili - kazao je selektor Crne Gore Vlado Šola.

Crna Gora će na Evropskom prvenstvu igrati u grupi C sa Mađarskom (12. januara), Islandom (14. januara) i Srbijom (16. januara).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 18:18