Izabrani najbolji u JJSCG u 2023. / -FOTO: JJSCG
02/01/2024 u 18:55 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Stefan Vukotić i Filip Pešić najbolji u JJSCG u 2023.

Upravni odbor JJSCG izabrao najbolje u svim uzrasnim kategorijama

Kao ostali savezi, i Džiu džicu savez Crne Gore je izabrao najbolje u svojim redovima u 2023. godini.

Nakon pažljive analize i procjene brojnih uspjeha u različitim kategorijama Upravni odbor JJSCG izabrao je za najbolje takmičare u 2023. duo par Stefan Vukotić i Filip Pešić iz JJK Budva, a iz istog kluba je najbolji do 21 godine, a to je duo par Nina Bogićević i Ljubica Nikčević.

image

Stefan i Filip

-FOTO: JJK BUDVA

Do 18 godina najbolji takmičar je Jelena Vukčević iz JJK Feniks, do 16 godina Andrija Golić, a do 14 Luka Pavićević, obojica članovi JJK Mornar. Za najboljeg takmičara do 12 godina izabran je Jovan Arčon (JJK Stara Varoš), dok je do deset godina bez premca bio Vasilije Sekulić (JJK Feniks). Najbolji klub u 2023. godini su JJK Feniks iz Podgorica i JJK Budva, dok je klub sa najbolje ostvarenim rezultatima u Crnoj Gori JJK Stara Varoš iz Podgorice. Titula za fer plej pripala je JJK Mornar, dok su najbolji treneri u 2023. bili Dejan Vukčević i Saša Boltić.

-Čestitamo svim takmičarima na njihovim izvanrednim dostignućima i želimo im puno uspjeha u daljoj sportskoj karijeri. Želimo naglasiti da je konkurencija bila izuzetno jaka, a da je odluka o proglašenju najboljih takmičara za 2023. godinu donesena nakon pažljive analize rezultata i dostignuća svih takmičara. Svjesni smo da postoji još mnogo talentovanih takmičara koji zaslužuju ove titule, istakao je predsjednik Saveza Miloš Ašanin.

Iza crnogorski reprezentativaca su brojna velika takmičenja u prošloj godini, na kojima su postizali značajne rezultate, kao što su: Evropsko prvenstvo u Francuskoj, Svjetsko prvenstvo za seniore u Mongoliji, Svjetsko prvenstvo u Kazahstanu, Otvoreno balkansko prvenstvo u Podgorici, Svjetske igre u Saudijskoj Arabiji kao i Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. septembar 2024 02:18