Vaterpolisti Jadrana / -FOTO: VK JADRAN
15/10/2024 u 18:57 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Težak ispit za Jadran, Barseloneta stiže u Trebinje

Utakmica na programu u srijedu od 18.15 sati

Na startu Lige šampiona, vaterpolisti Jadrana su poraženi od Marseja (13:11).

U srijedu veče im slijedi novi, još teži ispit, duelu sa Barselonetom.

Španci imaju fantastičan sastav, kadar da igra na završnom turniru.

Tu su Alvaro Granados, Felipe Perone, Alberto Munariz, Bernat Sanahuja, Pal Vigvari, Žolt Burian, Rodžer Tahulj, Alehandro Bustos Sančez...

Meč se igra u Trebinju od 18.15 sati.

- Mi ovdje imamo vrhunske uslove, ja sam dolazio i sa reprezentacijom i uvijek sam bio dočekan i podržan. Ovaj put imamo malo izmijenjenu ekupu, vratio nam se Aleksandar Ivović, kapiten, koji se nakon 12 godina vratio u Jadran. Imamo određeni hendikep, jedan naš mlad igrač je doživio povredu i biće odsutan najmanje 4 sedmice, a drugi naš dobar igrač je dobio crveni karton. Ali sam siguran da ćemo dati sve od sebe da imamo dobru utakmicu i ostvarimo dobre rezultate. Dolazio sam i reprezentacijom Crne Gore i uvijek sam bio dočekan i podržan. Ovaj put imamo malo izmijenjenu ekipu. Aleksandar Ivović se nakon 12 godina vratio u Jadran", kazao je Vladimir Gojković.

Zadovoljstvo što je u Trebinju nije krio ni Aleksandar Ivović, jedan od najboljih vaterpolista svih vremena koji je karijeru počeo u Jadranu.

- Meni je prvi put da igram u Trebinju, ali sam od ekipe čuo samo lijepe riječi i uvjerio sam se u dobre uslove. Nakon 12 godina sam se vratio u klub. Stvarao sam internacionalnu karijeru i daću sve od sebe da u srijedu i u narednim utakmicama dam svoj maksimum - kaže Ivović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. oktobar 2024 18:57