Sa promocije u Budvi / -FOTO: SLOBODAN PEJANOVIć
11/06/2024 u 09:32 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Udruženje bivših sportista promovisano u Budvi

Uspješan domaćin manifestacije pod nazivom "Hvala vam velikani sporta" bila je potpredsjednica Udruženja Marijana Petrović

Udruženje bivših sportista Crne Gore je u prostorijama "Doko tim centra" u Budvi imalo svoju prvu promociju u prijestonici crnogorskog turizma. Uspješan domaćin manifestacije pod nazivom "Hvala vam velikani sporta" bila je potpredsjednica Udruženja Marijana Petrović.

Na promociji su za najvažnije aktivnosti određene promocija Olimpijskih igara u Parizu, saradnja sa kolegama iz Vojvodine i Sjeverne Makedonije i izdavanje novog časopisa Udruženja, koji je povjeren renomiranom autoru, doajenu Đoku Mirkoviću.

Manifestaciji su prisustvovale značajne ličnosti među kojima i legende sporta Vojo Gardašević, Zoran Milović, Ranko Miranović, Vera Đurašković i mnogi drugi iz atletike, košarke, fudbala, rukometa, borilačkih i drugih sportova, a na zadovoljstvo glavnog koordinatora Dragana Nikića.

Predsjednik Udruženja Mirko Gardašević sa generalnim sekretarom Slobodanom Pejanovićem je uručio priznanja i zahvalnice za izvanrednu sportsku i trenersku karijeru: Vuku Rašoviću, Darku Đuroviću, Marijani Petrović, Dejanu Lukiću, Daliboru Vojinoviću, Aleksandru Boričiću, Zoranu Miloviću, Vladimiru Stojiljkoviću i Demiru Puroviću.

-Iako smo počeli u skromnim uslovima naš cilj i djelovanje konstantno privlači veliki broj novih članova i veterana oba pola, pa zahvaljujući iskustvima naših ranijih srodnih organizacija u najavi imamo najintezivniju moguću domaću i međunarodnu saradnju sa sličnim organizacijama u zemlji pa i šire. Naročito smo ponosni na činjenicu da nam je najviše pomogao upravo Crnogorski olimpijski komitet i njegov predsjednik Dušan Simonović, koji je prepoznao našu dobru namjeru i entuzijazam, a na srdača načim smo prihvaćeni i u drugim institucijama, rekao je Dragan Nikić, dugogodišnji uspješni košarkaški radnik i delegat na košarkaškim utakmicama bivše Jugoslavije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. septembar 2024 19:36