Перковић на претходном мечу са Американцима / - фото: WPOLO.ME
31/05/2021 u 19:09 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ватерполисти у уторак имају прву провјеру

Изабраници Владимира Гојковића ће одиграти званични пријатељски меч са Сједињеним Америчким Државама на Шкверу. Центар Мирослав Перковић задовољан спаринзима са тимом Дејана Удовичића

Ватерполисти Црне Горе ће у уторак од 20.15 сати имати прву провјеру од почетка припрема за Свјетску лигу и Олимпијске игре.

Изабраници Владимира Гојковића ће на базену на Шкверу одмјерити снаге са Сједињеним Америчким Државама.

„Црвени” већ седам дана у Херцег Новом спарингују са екипом Дејана Удовичића.

Досадашњим радом је задовљан млади центар Мирослав Перковић.

Од седмицу и по колико сам ту, седам дана спарингујемо са Американцима и сигуран сам да ће нам ове заједничке припреме много значити на путу ка Свјетској лиги и Олимпијским играма. Не очекујем да ће сјутра бити неких тензија јер је ријеч о пријатељској утакмици, али када играте за национални тим свакако да и такви дуели носе одговорност – казао је Перковић.

Црногорци ће након Американаца, од 7. јуна у Херцег Новом спаринговати и са Французима. Потом путују у Рим на заједничке припреме са Италијом.

Све је то у склопу припрема за Свјетску лигу, која почиње 26. јуна у Тбилисију. Нећемо калкулисати у Грузији. Очекујемо добар пласман, биће то прави испит пред Олимпијске игре. Надам се да ћемо Токио дочекати у најјачој форми и крунисати све што радили ове, али и током претходне четири године – додао је Перковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. septembar 2024 18:22