Малишани Карате академије ТН / - Портал Дан
13/06/2022 u 20:59 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Демонстрација вјештине: Ката на отвореном - 80 малишана Карате академије ТН

Све оно што су током претходне сезоне научили на тренинзима млади каратисти су показали синхронизованим и сигурним покретима

Око 80 младих каратиста демонстрирало је вечерас кату на отвореном у Подгорици у част првог рођендана  Карате академије ТН.  Први кораци ка мајсторству су савладани.

Све оно што су током претходне сезоне научили на тренинзима каратисти су показали синхронизованим и сигурним покретима. Gedan barai, age-uke, ude-uke, soto-uke, oi-zuki, mae-geri, као и кате Taikyoku shodan и Heian shodan чине ову  дјецу озбиљним наследницима кинеских учитеља ове древне вјештине.

image

Нела Татар

- Портал Дан

- За годину дана постојања академије постигли смо више него што смо и планирали  и оставили јак утисак како на црногорској карате сцени тако и у регону.  Озбиљан и квалитетан рад донио је и прве медаље. Поред 17 медаља наших академаца са међународног турнира  стигла је и прва сениорска медаља на државном првенству и прва из региона коју је освојила наша  Миа Рогановић - казала је др Нела Татар, идејни творац академије.

Уз помоћ тренера Мие, Нине, Милоша  и Лане, кондиционог тренера Жељке , физиотерапеута Митра, рад у академији је за Нелу право задовољство јер, како каже, свака капљица зноја не доноси само физичку већ и духовну спремност и самопоуздање која је у узрасту од 4 до 14 година и те како важно.

image

Малишани Карате академије ТН

- Портал Дан
image

Малишани Карате академије ТН

- Портал Дан

Након успјешне деоминстрације кате услиједило је рођенданско славље уз торту, балоне, лампионе, ватромет и бројна изненађења за све чланове клуба.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 15:54