Vaso Bakočević / - FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE
05/10/2022 u 10:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Vaso Bakočević u sukobu sa hrvatskim MMA borcem: Pejić poziva na "Oluju", pominje Crnogorce i Dubrovnik

Crnogorski MMA borac Vaso Bakočević ljetos je preko društvenih mreža imao sukob sa hrvatskim borcem Filipom Pejićem

Hrvat je provocirao Bakočevića, a na pitanje navijača na društvenim  mrežama hoće li se boriti sa Crnogorcem odgovorio smajlijima, i to smajlijima traktora kojima je prema riječima borca iz Risna pozivao na "Oluju".

- Ja ne znam odakle nekim ljudima samopouzdanje. Da vidite vi to k*rčenje, morate paziti kako se njima obraćate. Uzećemo za primjer Filipa Pejića. Našeg prijatelja iz Zagreba. Znači Filip Pejić u posljednjih šest mečeva ima pet poraza. Lik se bori jednom do dvaput godišnje, u tih pet poraza on je uspio i da bude nokautiran, i udavljen, uspavan i tako isprebijan da se ne bori već godinu dana jer ga je poslednji protivnik poslao na rekonstrukciju lica. Pazite sad ovo, taj lik se k*rči. Izazovem ja Pejića i meni lik odgovori ovako: 'Ma kakav superfight, šta ćeš ti sa mnom? - počeo je Bakočević, a zatim nastavio:

- Pejiću, ja ne znam šta je s tobom. Ja ne znam drogiraš li se ti, što si ti umislio? Prijatelju, ti treba da moliš za meč sa mnom. Kaže - ima neke druge planove. Kakve planove, Pejiću, majke ti, nećeš se valjda vraćati u UFC? U KSW imaš rekord 1-5, ali borio si se s ozbiljnim borcima.

- Pošto Pejić nema gram mozga, neko iz njegove ekipe ko ima, vjerovatno Dražen Forgač, ga je posavjetovao da treba da prihvati meč sa mnom jer tu nema šta da izgubi. Zatim me je prozvao, onda su to svi prenijeli i ljudi su to komentarisali, neki za mene, a neki za njega. Onda je Pejić ljudima u komentare stavljao traktore, što nisam shvatao, a onda su mi rekli što to znači.

Bakočević se zatim dotakao upravo priče o "Oluji".

- Znači, Pejić se sprda i poziva na Oluju koja je bila 1995. Kako su Srbi na traktorima bježali iz Hrvatske. Vjerujte mi sad, moja glava to shvatiti ne može. Da se ti kao nekakav vrhunski sportista sprdaš s nekim stvarima. Imamo jednog Pančija (hrvatski MMA borac Fransisko Bario Kroata, čiji se otac Argentinac borio u ratu u Hrvatskoj), jednog majmuna, koji je u najavi našeg meča rekao da pravi Hrvat ne može da navija za Vasa jer su Crnogorci napali Dubrovnik - rekao je Bakočević između ostalog.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 04:44