Toto Volf / Foto: Twitter
09/05/2024 u 07:18 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Volf: Nisam odustao od Ferstapena

Prvi čovjek Mercedesa želi najboljeg vozača današnjice

Šef Mercedesa Toto Volf nije isključio pregovore sa trostrukim šampionom sveta Formule 1 Maksom Verstapenom iz Red Bula o prelasku u njegov tim.

Mercedes trenutno traži nasljednika Luisa Hamiltona, koji na kraju sezone prelazi u Ferari, a kao logično rješenje pojavljuje se Verstapen.

Poslije trke u Majamiju, u razgovoru za medije, Toto Volf je otkrio da nije tačno da je u ponedeljak imao zakazan sastanak sa Ferstapenom, ali je istovremeno rekao da nije isključeno da ga sretne u bliskoj budućnosti.

- Uvijek ima mnogo sastanaka. Ne mogu da govorim u ime drugog vozača (u Mercedesu). Razgovarali smo o mogućnostima. Želim da budem fer prema ovim momcima i da ne izgledam kao da igramo šah sa ovim ljudima, jer nismo. Želimo da imamo dovoljno vremena, da vidimo šta Maks misli i da u isto vrijeme pratimo ostale vozače. Karlos (Sains) je ponovo bio dobar i trenutno smo mi samo posmatrači - rekao je Volf.

Ferstapen ima ugovor sa Red Bulom do kraja 2028. godine, što stvara različite uslove za pregovore.

- Već sam ranije rekao, da sam na njegovom mjestu, ne bih otišao bar do kraja 2025. godine. Ali on je vodeći vozač, on je najbolji u ovom trenutku i zato mora da donosi te odluke. Možda neće biti odluka, možda će sve ostati po starom, ali će nam to biti i svojevrsni putokaz - rekao je Austrijanac.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 08:42