30/05/2024 u 13:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

VPSCG: Oštro osuđujemo svaki vid nasilja

Nakon nemilih scena koje su se desile u blizini bazena SC “Morača” u Podgorici, gdje su napadnuti članovi PVK Budućnost, Vaterpolo i plivački savez Crne Gore oglasio se saopštenjem

U saopštenju se najoštrije osuđuje napad na mlade vaterpoliste i zahtijeva se od nadležnih da rade odgovorno i da sa nasilnicima postupe po zakonu.

-Nasilje među djecom u Crnoj Gori predstavlja ozbiljan problem koji zahtijeva hitno i odlučno djelovanje. Svako dijete ima pravo na siguran i bezbjedan život, bez straha od nasilja i uznemiravanja. Kao društvo, moramo preduzeti sve potrebne korake da bismo zaštitili sve od nasilja.  Važno je da svi mi kao pojedinci preuzmemo odgovornost i osudimo bilo kakav oblik nasilja, pogotovo među djecom, kako bi se stvorilo društvo u kojem se svi osjećaju sigurno i poštovano. Oštro osuđujemo svaki vid nasilja i pozivamo institucije da svoj posao rade odgovorno i da sa nasilnicima postupe shodno zakonu, onako kako zaslužuju – kaže se u saopštenju Vaterpolo i plivački savez Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 09:38