Završnica na Cetinju / -FOTO: STSCG
09/05/2024 u 14:11 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Završnica stonoteniske Super lige na Cetinju

Od petka do nedjelje Sportski centar "Lovćen" biće domaćin završnice takmičenja muške i ženske crnogorske stonoteniske Super lige

Cetinje i velika dvorana Sportskog centra Lovćen od petka do nedjelje biće domaćin završnice takmičenja muške i ženske crnogorske stonoteniske Super lige.

Za sjutra, u 10 sati, zakazani su prvi mečevi polufinala plej-ofa, u kojima će rivali biti Novi i Igalo, odnosno Boka i Tivat. U 13 sati planirane su revanš utakmice, dok su eventualne "majstorice" polufinala zakazane za subotu u 10 sati. Istog dana na programu je prvi meč finala (13).

U nedjelju (10) finalisti doigravanja odmjeriće snage u drugom susretu, dok bi se eventualna "majstorica" igrala istog dana u 13 sati.

Stonoteniseri hercegnnovske ekipe Novi braniće titulu šampiona, nakon što su ligaški dio sezone završili sa maksimalnim ucinkom. Sastav predvode seniorski reprezentativci Crne Gore Filip Radović i Filip Radulović, a tu su jos aktuelni seniorski državni prvak Jakša Krivokapić i internacionalac iz Srbije Ilija Majstorović. Oni su apsolutni favoriti u polufinalu protiv gradskog rivala Igala.

Mnogo zanimljivije moglo bi da bude u drugom polufinalu između Boke i Tivta.

Boka, takođe iz Herceg Novog, predvođena braćom Marinković i seniorskim vicešampionom Stefanom Radonjićem, bila je druga u ligaškom dijelu, ispred Tivta ćije boje brane nekadašnji igrači Budućnosti Bulatović i Đukanović i internacionalac iz Srbije Đurdjev.

Iz Super lige ispao je tim Ivangrada, a vratila se Budva koja je bila prva u Prvoj ligi.

U subotu, u 10 sati, startovaće i drugi, završni turnus Super lige stonoteniserki, a istog dana biće odigrana i dva "baraž" duela plej-auta između petoplasiranog tima Super i drugoplasiranog tima Prve lige, Budima i Kotora.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
STK NOVISTK BOKA
16. maj 2024 20:55