Novak Đoković / - FOTO: EPA-EFE/ABIR SULTAN
23/02/2023 u 15:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Alkarazov trener: Ne mogu da kažem da je Đoković lažov, ali mi je teško da povjerujem...

Nekadašnji teniser, a sada trener mladog španskog asa Karlos Alkaraza, Huan Karlos Ferero, kazao je da teško može da zamisli da je Novak Đoković sa povredom butnog mišića mogao da osvoji Australijan open

Novak je sa bandažiranom lijevom nogom u Melburnu uspio da osvoji svoj 22. Gren slem trofej u karijeri.

- Neću da kažem da je Đoković lažov, samo smatram da je jako teško to što je uradio. Povreda, pukotina... On je sam rekao da mu je mišić pukao. Zato mi je teško da u to povjerujem, sudeći po tome kako se kretao na turniru. Naravno, ako ima sposobnost da izdrži brutalan bol, to je super za njega i zaslužio je da trijumfuje. Ali tokom cijele karijere sam se susretao sa raznim povredama i smatram da je to što je on uradio jako, jako teško, ako ne i nemoguće. Kao što je rekao, on će sve razjasniti, a kada i direktor turnira kaže takvu stvar, onda morate da im povjerujete - rekao je Ferero.

Novak je upravo Alkarasa zamijenio na prvom mjestu nakon osvajanja Melburna.

- Godina je tek počela, Đoković je igrao na svemirskom nivou i Karlos mora da bude na vrhu svojih mogućnosti da bi se takmičio svake nedjelje, da bi imao dobre rezultate na turnirima, čime bi se približio Novaku. Po onom kako je godina počela, Đoković je zaslužio da postane broj jedan, ali mislim da nas čeka velika borba između njih dvojice, kao i sa Cicipasom, Medvedovim i drugima koji su blizu - rekao je Ferero.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 10:38