Данил Медведев / -Фото: Еуроспорт
01/04/2022 u 13:14 h
Дан порталДан портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медведев: За мене је било важно да побиједим, а не што би постао први тенисер свијета

Рус поражен од Хуберта Хуркача у четвртфиналу Мастерса у Мајамију

Руски тенисер Данил Медведев тврди да ниjе осjећао додатни притисак у мечу против Хуберта Хуркача, али истиче да му физички ниjе било добро, преноси “Спорт клуб”.

Медведев jе изгубио од Хуркача 7:6, 6:4 у четвртфиналу мастерса у Маjамиjу и тако jе пропустио прилику да да поново преузме прво мjесто на АТП листи од Новака Ђоковића.

“За мене jе важниjе било да побиjедим, а не то што бих постао први тенисер свиjета. То би био бонус. Да будем искрен, одиграо сам много мечева под притиском, тако да то ниjе била новина сада. Не мислим да сам изгубио jер сам био нервозан“, рекао jе Данил.

Руски тенисер мучио се са вртоглавицом и умором током меча.

“Нисам се осjећао наjбоље, али то се дешава. Не знам шта jе разлог, можда jе врућина. У свлачионици сам имао грчеве, физички ми ниjе било лако. Био сам уморан, осећао сам грч, грч, грч. Био сам као риба на сувом. Али и то jе дио спорта. Када се пробудим, вjероватно ћу бити добро, али сада сам разочаран jер сам изгубио“.

Медведев неће бранити много поена на шлjаци, па ће поново имати прилику да се домогне врха АТП листе.

“Сада идем кући да се одморим и припремим за шлjаку. Оваj мjесец ниjе био лак никоме. Трудио сам се да тренирам што сам више могао, jер jе то моj посао. Задовољан сам и оним што сам показао овде. На добром сам путу“, заклjучио jе Рус.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 06:20