Мекенро и Ђоковић / - Фото: Твитер
22/01/2022 u 11:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мекинро о Ђоковићу: Све ово ће га снажно погодити

Легендарни амерички тенисер Џон Мекинро поново је коментарисао соитуацију у којој се нашао Новак Ђоковић

Српски ас протјеран је из Аустралије након што му је ускраћена виза и због тога што није био вакцинисан против коронавируса.

- И даље покушавам да разумијем зашто се видио са новинарем (Лекипа, оп. ау) ако jе имао корону, а то ниjе рекао новинару. То ми jе тешко да повјеруjем. Нема сумње да ће га све ово снажно погодити, сад постоjи и неизвјесност око Ролан Гароса гдје се неће играти без вакцине, а шта ћемо са Вимблдоном, па другим турнирима... То jе баш, баш велика штета за момка коjи се толико трудио да буде вољен. Знам да jе тешко бити вољен, људи су у животу често против вас, али дубоко у души увијек желимо да смо вољени - поjаснио jе Американац.

Мекинро сматра да је Новак требао да се вакцинише.

- Сјећате се прије неколико година кад га ниjе било нигдје. Освоjио jе четири турнира заредом, па годину и по никог ниjе могао да побиједи и одjедном се вратио бољи него икад. Себи jе дефинитивно отежао ситуациjу што се ниjе вакцинисао, то jе компликовано. У Аустралиjу jе покушао да иде да брани трофеj, не знам да ли jе мислио да може да оде тамо и да се такмичи када су изашле неке ствари у jавност - додао је Мекинро.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 14:27