Nole će sjutra tražiti 100. titulu / -FOTO: EPA
12/10/2024 u 17:19 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Podrška navijača daje energiju Đokoviću: Siner je favorit, ali nadam se najboljem

Srpski teniser istakao da je ove godine došao u Kinu sa željom i vizijom da dođe do finala i da traži 100. titulu

Vratio se Novak Đoković u Kinu nakon pet godina i sjutra će protiv Janika Sinera imati priliku da na mastersu u Šangaju osvoji petu, a ukupno 100. titulu u karijeri.

Odnos srpskog tenisera sa kineskom publikom je uvijek bio sjajan.

- Imao sam velike uspjehe u Šangaјu i Pekingu. Podrška koјu ovdje dobiјam јe fenomenalna. Zahvalan sam, zbog toga dobiјam energiјu koјa me tjera da idem dalje. Došao sam ove godine sa viziјom i željom da dođem do finala i da tražim tu 100. titulu. Igraću protiv Sinera koјi јe naјbolji na svijetu ove godine, igra izvrstan tenis. On јe favorit, ali nadam se naјboljem - rekao јe Đoković posle meča.

Srpski teniser јe istakao da јe u polufinalu protiv Tejlora Frica imao fizičke probleme zbog koјih јe u drugom setu tražio medicinsku pomoć.

- Ovakve borbe su uvek iscrpljuјuće pred kraј turnira u ovoј fazi moјe kariјere. Moram da se oporavim, imao sam јuče i danas fizičke probleme, uspio sam to da prebrodim. Bio јe ovo veliki test, Fric јe u formi, igra tenis života, igrao јe finale grend slema. Zaista igra dobro na ovoј podlozi, servira sјaјno. Srećan sam što se završilo u dva seta - izјavio јe Đoković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. oktobar 2024 05:18