Miloš Raonić / -FOTO: EPA
13/06/2023 u 17:48 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Raonić: Krajem 2021. godine nisam imao namjeru da ponovo igram tenis

Cilj mu je da zaigra na Vimbldonu

Kanadski teniser Miloš Raonić izjavio je nakon plasmana u drugo kolo turnira u holandskom Hertogenbošu, da je krajem 2021. godine razmišljao o kraju igračke karijere.

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspio da se plasira u drugo kolo ATP turnira u holandskom Hertogenbošu, pošto je u prvom kolu poražen od Kanađanina Miloša Raonića 6:3, 6:4.

- Mnogo puta sam mislio da sam gotov. Mnogo puta nisam ni pokušavao da nešto uradim jer sam bio tako daleko od tenisa. Na kraju 2021. godine, nisam ni imao namjeru da više igram, razmišljao da treba da osmislim kako ću dalje živjeti. Ubrzo sam se i oženio. Bio sam pod velikim stresom. Mnogo puta sam povrijeđen igrao, bilo je pauza od po nekoliko mjeseci, poslije operacije kuka čak šest, ali dvije godine su potpuno drugačija stvar - istakao je Raonić.

Dodaje da mu je cilj prilikom povratka bio da zaigra na Vimbldonu.

- Želio sam da počnem da igram na travi. Vimbldon mi mnogo znači, a na njemu nisam igrao od 2019. godine. Sada sam siguran da ću igrati bar još jednom, a vidjećemo šta će biti kasnije. I Toronto će ovog ljeta biti važan za mene. Odrastao sam deset minuta od stadiona. Dopada mi se ideja da bar još jednom igram tamo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:34