/ -FOTO: TWITTER
05/09/2023 u 11:39 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sabalenka: Đoković mi poslao najsmješniju poruku

Nasmiješi se ako ćeš biti broj jedan – glasila je Novakova poruka Bjeloriskinji

Nakon pobjede u osmini finala US opena i saznanja da će od ponedjeljka prvi put u karijeri biti na čelu VTA liste, Arina Sabalenka otrkila je na koji način joj je Novak Đoković čestitao uspon. Bjeloruskinja je na konferenciji za medije kazala da je najzanimljiviju čestitku dobila upravo od Đokovića.

-Dobila sam mnogo poruka podrške od drugih ljudi i igrača. Najsmješnija je bila ona od Đokovića, jer će i on ponovo biti broj jedan posle US opena. Neko nas je spomenuo sa tim smiješnim naočarima sa US opena i samo mi je poslao: Nasmiješi se ako ćeš biti broj jedan. Tako da, rekla bih da je taj bio najsmešniji - rekla je Sabalenka posle meča.

Sabalenka se plasirala u četvrtfinale US opena nakon što je bila bolja od Darije Kasatkine (6:1, 6:3), koji joj je donio lidersku poziciju nakon poraza Ige Švjontek.

Iskreno, verovala sam da će ona ići do finala. Nadala sam se da ću i ja stići dotle.

-Cijela sezona je bila jako teška i moram da kažem da sam zahvalna svom timu i porodici. Ovo je nevjerovatno što sam doživjela. Borila sam se, bila sam fokusirana na svaki poen, nisam sebi dozvolila da budem uznemirena zbog toga što ću od ponedjeljka biti broj jedan na VTA listi – dodala je Sabalenka.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 21:24