Janik Siner / -FOTO: EPA
13/08/2024 u 14:03 h
D.B.D.B.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Siner: Kuk je u redu, jedva čekam da izađem na teren

Prvi reket svijeta ipak nije ozbiljnije povrijeđen

Imao je italijanski teniser Janik Siner problema sa kukom tokom črtvrtfinalnog okršaja mastersa u Montrealu, u kojem je poražen od Rusa Andreja Rubljova. Nije djelovalo kao da postoji šansa da zaigra i na američkom betonu, u Sinsinatiju. Međutim, šampion ovogodišnjeg Australijan open-a obradovao je svoje navijače viješću da je spreman. 

-Osjećam se dobro i jedva čekam da se vratim na teren. Imao sam nedjelju dana pauze od treninga, pa sam onda igrao dva do tri dana zaredom, to je moglo da ima uticaja na kuk. Ali ne plašim se. Kuk je dobro i jedva čekam da zaigram tamo.-kazao je Siner za agenciju ANSA. 

Upala grla ispriječila se Italijanu da zaigra na Olimpijskim igrama u Parizu, ali se prvoplasirani na svjetskoj rang listi nada da će maksimalno spreman dočekati posljednji Grend slem turnir u sezoni, US open. 

-S obzirom na to da sam ove godine igrao dobro, uključujući i Rolan Garos, znajući da su Olimpijske igre tu, vjerovao sam da i tamo imam dobre izglede za medalju. Ipak, ponekad morate da prihvatite realnost kakva jeste. Moram da budem srećan postignutim i da ne gledam negativno. Moja sezona ide u dobrom smjeru, sve je veoma pozitivno i nastojimo da nadogradimo na toj osnovi-zaključio je Siner.

Masters u Sinsinatiju počeo je juče i trajaće do 19. avgusta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 18:34