foto: Skrinšot / - FOTO: SKRINšOT
11/09/2023 u 14:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Zagrljaj Novaka i Tare - najljepši trenutak finala: Nju tražim u publici kad mi je teško

Uspjeli su da razniježe cijeli svijet i pokažu svima kako se vole ćerke i koliko im je značajna bezuslovna ljubav oca

Ljubav koju Novak Đoković ima prema svojoj malenoj Tari definicija je očinske privrženosti i djevojčice koja to osjeća i višestruko mu je vraća. Rekao je Novak nedavno da je na nju posebno slab, a to je i pokazao nakon pobjede nad Danijelom Medvedevim u finalu US Opena, kada je prvo prišao njoj, uzeo je u naručje, a ona pustio suze od ponosa i sreće, a onda ga je samo grlila i smijala se.

Možda nesvjesna još veličine svog oca i svoje uloge u njegovoj pobjedi. Samo srećna zbog sreće svog tate.

-  Gledao sam je cijeli meč. Ona je sjedela u prvom redu, bila je okrenuta prema meni kada sam ja sjedio na klupi i nekoliko puta smo se smijali jedno drugom. Ona ima samo šest godina i baš u trenucima kada je trebalo da imam tu razigranost i tu radost i da se malo opustim u velikom stresu, posebno u drugom setu, pogledala me je i dala mi je ovu energiju, rekao je Đoković.

To je bio razlog zbog kojeg je prve emocije, prvu radost i prve suze hteo da pusti dok nju drži u naručju.

- Zato sam prvo otišao kod nje. Naravno zato što mi je ćerka, ali mi je i ona najviše pomogla u ovom meču. Toliko je volim, a imati je, moju ženu, sina Stefana i roditelje – osjetio sam podršku i ljubav svih. Ovo je i njihov trofej, izjavio je teniski kralj nakon meča.

I taj trenutak nije promakao nikome. Uspjeli su da razniježe cijeli svijet i pokažu svima kako se vole ćerke i koliko im je značajna bezuslovna ljubav oca.

(Blic žena)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 03:46