/ -Извор: TANJA BELJANSKI, L\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\‘OFFICIEL
02/12/2021 u 20:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Брнабићкина партнерка на насловници магазина: Не робујем модним трендовима

Мој син обожава београдску Филхармонију, воли музику и често заједно тамо пратимо концерте, открила је Милица

На насловној страни децембарског броја модног магазина L'Officiel- издање за арапско тржиште нашла се Милица Ђурђић, партнерка премијерке Србије Ане Брнабић.

Милица је у интервјуу поменутом магазину открила како гледа на моду.

- Волим моду, али нисам њен роб. Не пратим трендове. Облачим оно што волим и у чему се добро осјећам- рекла је партнерка премијерке.

На питање у којим познатим дамама проналази инспирацију Милица је навела да је много значајних жена у српској историји, које су се посебно истицале у тешким временима.

- На примјер Kсенија Атанасијевић, прва жена која је докторирала на Београдском универзитету, потом велика сликарка Милена Павловић-Барили, па храбра Биљана Србљановић- додала је она. 

image
Извор: TANJA BELJANSKI

Милицу су питали и у чему највише ужива.

- Постоје два места у Београду која обожавам, а то су Хиподром и Филхармонија. Оба су аутентична и јединствена. Београдски хиподром је најстарији спортски објекат, мјесто пуно историје и емоција, нешто у чему уживају породице. Таква је и Филхармонија, коју мој син такође много воли. Он обожава музику и често заједно тамо пратимо концерте- открила је Милица. 

Што се тиче њене каријере, Ђурђевић истиче да даје све од себе и да третира пацијенте не као случајеве или бројеве, већ као оно што јесу — људска бића са својим животним причама, породицама и вољенима.

- Често је тешко и емотивно. Притисак и одговорност су огромни, али као радиолог морате да останете мирни и фокусирани јер можете спасити нечији живот- навела је она. 

Везано за пословне планове, Ђурђевић каже да је тренутно фокусирана на завршетак своје суспецијализације из онкологије. 

- После тога, ко зна — једног дана бих сигурно вољела да имам своју приватну праксу. То би био велики изазов, али људи би требало да стално изазивају себе како би наставили да расту и напредују- закључила је Ђурђевић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 23:43