Ана Брнабић / - INSTAGRAM
22/01/2022 u 08:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Брнабић: Вучић ми је рекао - ако покушају да ме убију, једном мора да се умре

Ја као предсједница Владе, али и као његов пријатељ имам огромну зебњу да му се нешто не деси, казала је премијерка Србије

Предсједница Владе Ана Брнабић открила је, говорећи о детаљима плана за покушај атентата на Србије Александра Вучића, да не вјерује да ће се у понашању предсједника нешто променити.

- Он је врло незахвалан по том питању, он кад зацрта негдје да иде, не може нико да га спријечи. Ја као предсједница Владе, али и као његов пријатељ имам огромну зебњу да му се нешто не деси. Прије свега као неко ко га много поштује, бојим се да се њему нешто не деси јер је он потребан Србији. Причала сам са њим о томе, сигурна сам да му није лако. Рекао је: "Чак и то да се деси, ја сам многе ствари које сам желио у животу испунио, изградили смо школе и болнице, путеве, пруге, једном мора да се умре"...  - рекла је премијека, не желећи да открије о којој земљи је ријеч из које је дошла информација о атентату.

Она је објаснила зашто је предсједник Србије навукао гњев вође кавачког клана.

- Предсједник Вучић је објавио рат Радоју Звицеру тиме што је објавио рат против организованог криминала. Растурили смо криминалну групу у нашој земљи и тиме смо им пореметили бизнис и у другим земљама региона. Сјећате се када је Александар Вучић изашао и рекао да криминалне групе неће бити јаче од државе. Ево, сада смо дошли до тога да нас стране обавјештајне службе обавјештавају да је припреман атентат на Вучића. Али Вучић није имао страх, ниједног секунда није помислио на то, није се уплашио - објаснила је Брнабић и закључила:

- Нисмо ми више држава у којој је убијен премијер Зоран Ђинђић. Завршићемо ми ово како треба и вјерујем да ће предсједник бити безбједан.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 04:04