Чедо Јовановић са супругом / - Јовановић са супругом
13/02/2022 u 17:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Чедомир Јовановић чека пето дијете

Да Чеда Јовановић чека пето дијете прочуло се почетком фебруара када је радосне вијести наводно подијелио са запосленима у ковид болници Драгиша Мишовић

Чедомир Јовановић чека пето дијете, вијест је која се дискретно пронијела почетком мјесеца, а сада је, чини се, и званично потврђена. Лидер ЛДП-а јуче је на свом профилу на Инстаграму објавио неколико породичних фотографија, међу којима се посебно истичу оне из периода када му је супруга била у другом стању, и кратку поруку: 

- Само сам један агреман недавно затражио... и Јела га је по пети пут дала #хаппyфамилy - написао је Јовановић на свом званичном профилу на Инстаграму, што је наишло на опште одушевљење његових пратилаца, пише Хело.

"Није ли ово разлог за најљепше честитке по пети пут, један је од коментара праћен емотиконима срца и дјетелине с четири листа. 

Да Чеда Јовановић чека пето дијете прочуло се почетком фебруара када је радосне вијести наводно подијелио са запосленима у ковид болници Драгиша Мишовић.

Подсјетимо, српски политичар и његова супруга родитељи су три ћерке и сина - Јане Харт, Зоре Фејт, Анђелије Феј и Михајла Лајфа. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 00:20