aerodrom Nikola Tesla / - SHUTTERSTOCK
17/07/2023 u 13:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Er Srbija: Popravljen kvar na aerodoromu "Nikola Tesla"

Kvar je otklonjen oko 11 časova, ali će se, kako je naveo za RTS direktor za komercijalu i strategiju navionalne avio-kompanije Boško Rupić, svakako odraziti i na ostale letove u toku dana

Kvar na rendgenu za prtljag na Aerodromu “Nikola Tesla“ u Beogradu, zbog kojeg danas kasne letovi, otklonjen je i očekuje se da red poletanja i sletanja bude normalizovan u večernjim satima.

Kvar je otklonjen oko 11 časova, ali će se, kako je naveo za RTS direktor za komercijalu i strategiju navionalne avio-kompanije Boško Rupić, svakako odraziti i na ostale letove u toku dana jer avioni koji kasne pri poletanju posle moraju i da se vrate u Beograd da bi se realizovali drugi letovi.

Do kvara je došlo jutros usljed kvara sistema za rendgenski pregled prtljaga na novom terminalu aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, danas može doći do značajnijih odstupanja od planiranog reda letjenja, saopšteno je iz kompanije Er Srbija.

- Promjene su nastale tokom jutarnjeg talasa, ali je vrlo moguće da će uticati na posljedična fazna kašnjenja tokom čitavog dana i večeri - naveli su iz Er Srbija jutros.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 14:16