/  - Izvor: EPA-EFE (Andreј Cukic)
30/06/2024 u 18:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Er Srbija upozorava putnike na moguće kašnjenje letova za Antaliju

Er Srbija je saopštila da su zbog "opsežnih infrastrukturnih radova" na aerodromu u Antaliji ograničeni kapaciteti za slijetanje aviona, kao i da je izuzetno usporeno zemaljsko opsluživanje.

Kompanija dodaje da će zbog toga u narednom periodu dolaziti do određenih odstupanja od planiranog reda letenja svih avio-kompanija koje lete do Antalije, uključujući i Er Srbiju.

- Samo tokom današnjeg dana (nedjelja, 30. jun 2024. godine), veliki broj kompanija zabilježio je kašnjenja od dva do četiri časa, navodi se u saopštenju Er Srbije.

Dodaje se da je Er Srbija od nadležnih službi aerodroma u Antaliji dobila informacije da bi ovakvo stanje trebalo da potraje do kraja ljetnje sezone.

- Er Srbija na dnevnom nivou prilagođava vremena polaska raspoloživim kapacitetima aerodroma u Antaliji i u neprekidnoj je komunikaciji sa partnerskim turističkim agencijama koji su zakupci kapaciteta na čarter-letovima srpske nacionalne avio-kompanije, da bi se prevoz putnika odvijao na najefikasniji mogući način, saopštili su iz avio-kompanije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. jun 2024 18:14