Milena Radulović / Instagram
23/11/2023 u 14:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Glumica Milena Radulović dala iskaz pred Višim sudom, ispitivao je i Miroslav Aleksić

Ispričala je i da joj je Aleksić prijetio, odnosno prijateljskim tonom objasnio da ne smije to nikome da priča, da on ima uticaj i da će svi vjerovati njemu, a ne njoj

U Višem sudu u Beogradu završeno je ispitivanje glumice Milene Radulović u slučaju protiv Miroslava Aleksića, vlasnika dramskog studija Stvar srca, kojeg je glumica prijavila za silovanje i polno uznemiravanje.

Ona je danas odgovarala tri sata na pitanja Aleksićevog advokata Zorana Jakovljevića, njenog branioca Jugoslava Tintora, na pitanja suda, ali i samog Miroslava Aleksića.

I advokat i Aleksić su kroz pitanja pokušali da pokažu da je ona dolazila svojevoljno u dramski studio i insistirali na pitanju zašto je nastavila da dolazi na mesto na kojem joj se dogodilo silovanje.

Ona je ispričala da joj je dugo trebalo da shvati šta se zapravo dešava, potom da se to nije stalno dešavalo, da je bilo časova kada se ništa ne dešava i da se onda tek napad ponovi. Takođe, rekla je i da ne bi znala šta da kaže ako bi je neko pitao zašto je prestala da dolazi na mesto koje je voljela.

Ispričala je i da joj je Aleksić prijetio, odnosno prijateljskim tonom objasnio da ne smije to nikome da priča, da on ima uticaj i da će svi vjerovati njemu, a ne njoj.

Kada joj je traženo da opet detaljno objasni jednu od situacija u kojoj se desio napad na nju, kao i kako i zašto se nije branila, Radulovićeva je bila uzrujana i plačnim glasom opisivala korake koje je preduzela.

Aleksić je kod nekih pitanja povišavao i ton dok joj je postavljao pitanja i tokom pitanja pokušavao da predoči kako se njihov odnos zapravo pogoršao, jer je on njenu glumu ocenio kao lošu i dao joj loše komentare za film Balkanska međa.

Danas je trebalo da svedoči još jedna od oštećenih, ali se nije pojavila zbog zdravstvenog stanja.

Sljedeće ročište je u decembru.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 20:55