Тамара Драгићевић / - MILOS CVETKOVIC
10/06/2023 u 18:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Glumici Tamari Dragičević prijete zbog podrške protestu

U porukama se spominju djeca glumice, kao i lokacije na kojima se ona nalaze

Glumici Tamari Dragičević poslate su preteće poruke putem društvenih mreža zbog podrške protestu protiv nasilja. U porukama se spominju djeca glumice, kao i lokacije na kojima se ona nalaze.

– Tamara jel to pozivaš na linč sa Rudnika"; "Tamarice mislim da bi ti bilo bolje da pogledaš kako je na Rudniku nego da pozivaš na protest gde se šetaju nasilnici"... neki su od komentara napisanih na Instagram nalogu Tamare Dragičević.

– To su prijetnje – rekla je glumica za portal N1 i istakla da neko zna i prati kretanje njene djece i to objavljuje javno.

Prijetnje je prijavila policiji, gdje joj je rečeno da će videti o čemu se radi.

Prve poruke počele su da stižu pre oko dvije nedjelje, pošto je Dragičević podržala protest "Srbija protiv nasilja". Tada su joj pisali da znaju kad je priredba njenog djeteta i da bi bilo bolje da bude uz svoje dijete nego da poziva na ubistva.

Upitana da li se ona i njena porodica osjećaju ugroženo, glumica je poručila da svako treba da se zapita kako bi se osjećao da čita tako nešto.

Glumac Branislav Trifunović je ranije za N1 rekao da neke njegove kolege dobijaju prijetnje zbog podrške protestu.

Kako je objasnio, te prijenje su jedan od razloga zašto su glumci podnijeli grupnu tužbu protiv narodnog poslanika Nebojše Bakareca koji je u javnost iznio navodne honorare koje su glumci dobili za uloge u Telekomovim serijama.

– Ti ljudi koji to izgovaraju ne znaju kakav će odjek biti, kakve prijetnje to može da izazove i kako može da uništi život nekom. Borba za vlašću ih je toliko opila da ne razmišljaju ili na neki čudni način stoje iza toga i po nekim dogovorima šalju tako neke odvratne i jezive prijetnje koje sam i lično video – ispričao je Trifunović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 07:01