Putnici na aerodromu Nikola Tesla / - FOTO: PRINTSKRIN
22/01/2024 u 08:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

I danas kasne letovi sa beogradskog aerodroma, neki i po dva sata

Let mi kasni sat i 20 minuta, niko od nadležnih nas nije obavijestio, mogli smo duže da spavamo i da ne vidimo šta se dešava - rekla je za TV Novu jedna od putnica

Nakon sinoćnjeg haosa na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, kada četiri sata nije bilo letova, većina aviona i jutros kasni. Odstupanja su od 30 minuta do dva sata, objavio je portal Nova S.

Puna četiri sata tokom jučerašnjeg dana, na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ nije bilo polijetanja. Problem je nastao, kako je zvanično saopšteno, oko 17 sati u tranzitnoj zoni, kada je došlo do miješanja putnika koji su doputovali iz Skoplja sa drugim putnicima koji su namjeravali da putuju ka drugim destinacijama, a nad kojima je prethodno izvršena kontrola.

Do miješanja putnika je došlo zbog greške u funkcionisanju službi operatera na Aerodromu „Nikola Tesla“, navelo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nakon što je poslije 21 sat poletio prvi avion, jutros na aerodromu kasni većina letova, što je ranije i bilo najavljeno.

Neki putnici su naveli da nisu dobili nikakva obavještenja da će im danas letovi kasniti.

- Let mi kasni sat i 20 minuta, niko od nadležnih nas nije obavijestio, mogli smo duže da spavamo i da ne vidimo šta se dešava - rekla je za TV Novu jedna od putnica.

Još jedna od putnica kaže da su se pripremili na sve što može da se desi.

Normalizovan saobraćaj, poletjeli avioni sa beogradskog aerodroma

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:11