/ FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE/KURIR
22/06/2022 u 12:30 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kasirka otkrila lopova: Danima krao meso

Kasirka Marija iz Niša otkrila je kako ih je jedna mušterija danima potkradala, a njena priče šokirala je Srbiju

Kasirka Marija iz Niša otkrila je kako ih je jedna mušterija danima potkradala, a njena priče šokirala je Srbiju.

Ona tvrdi da je svakog dana iz radnje u kojoj radi nestajalo meso, a kamere nisu uhvatile lopova. Prvo su posumnjali na mesara, ali ubrzo su otkrili da on nije kradljivac, onda je otkriveno nešto što je šokiralo sve radnike u prodavnici.

Marija, koja je željela da ostane anonimna kaže da su "primijetili da svakog dana nedostaje meso i na to su ih upozorili menadžeri radnje. Svakog dana falilo je nekoliko kilograma mesa", piše Kurir.

- Menadžeri su odlučili da pratimo potrošače. Gledali su ko kupuje najviše mesa. Nekoliko dana posle upozorenja, otkrili smo lopova! Čovjek je kupio kilogram buta, a kad sam uzela kesu da otkucam bar-kod, vidjela sam da je mnogo teže i da u njoj ima više od kilogram mesa- priča kasirka.

Kada su otvorili kesu vidjeli su da je u njoj i drugo meso. Kupac je rekao da se mesar zeznuo. Tad je platio i tako je prošlo. Ali onda su se svi u prodavnici zapitali kako je moguće da se ovo desilo njima pred očima.

Motali su film unazad, pogledali su kamere i ništa im nije bilo jasno. A onda su počeli da ga prate. Iako ispočetka zbunjeni, radnici su ubrzo razotkrili kako im je nestajalo meso u ogromnim količinama.

- Svakog dana je taj čovjek, menadžer obližnjeg kafe - restorana dolazio u radnju, ode do mesare i traži, recimo, 20 ćevapa. Mesar mu spakuje u papir, pa u kesu i na kesu zalijepi cijenu tj. bar-kod. Onda traži kilogram buta, mesar isto uradi – spakuje u papir, pa u kesu, pa na to nalijepi stiker sa cenom. Tako uzme nekoliko različitih vrsta mesa, a onda stane sa strane gdje ga ne vidi kamera, uzme kesu gdje su ćevapi i ubaci u kesu gdje je but. I zaveže kao što je mesar zavezao- navodi ona.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

18. maj 2024 20:26