Vučić i Mali / - FOTO: INSTAGRAM
19/02/2023 u 09:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mali objavio fotografiju sa Vučićem: Neko mi je pokvario nedjeljno jutro sa porodicom

I on je zadovoljan, valjda neće da me maltretira sledećeg vikenda - napisao je ministar

Ministar finansija Srbije Siniša Mali na svom Instagram profilu objavio je fotografiju sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

- Sedam sati i trideset minuta je. Neko mi je pokvario nedjeljno jutro sa djecom i porodicom, ali, na kraju, nije loše što smo došli da obiđemo radove na izgradnji velelepne željezničke stanice Prokop. I on je zadovoljan, valjda neće da me maltretira sledećeg vikenda - napisao je ministar Mali na Instagramu. 

Oglasio se i Vučić pa je poručio na Inastagramu da je ovo izvinjenje za Malog kojeg je probudio i natjerao da dođe na gradilište

On je odgovoran i za snimak - napisano je u opisu videa u kojem Vučić komentariše radove na Prokopu. 

- Završili smo posao u Minhenu. Malo kasnije danas polećem za Abu Dabi, a srećan sam što ovde radovina Prokopu, na glavnoj željezničkoj stanici Beograd napreduju, i zahvalan Siniši Malom što me snima, zahvalan Gruji i njegovoj kompaniji što odlično rade posao, i očekujem da 20. oktobra, na Dan oslobođenja Beograda otvorio velelepnu željezničku stanicu. Desetine hiljada kvadrata novog prostora, fantastično opremljenog za moderan Beograd, za modernu Srbiju, i da konačno se vratimo željeznici, i najboljim vozovima - poručio je predsjednik u video obraćanju. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 02:34