Putnici na aerodromu Nikola Tesla / - FOTO: PRINTSKRIN
21/01/2024 u 20:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Normalizovan saobraćaj, poletjeli avioni sa beogradskog aerodroma

Kako je ranije saopštio MUP Srbije, privremeno je bila obustavljena pasoška kontrola na beogradskom aerodromu, pošto je zbog greške došlo do miješanja putnika u tranzitnoj zoni

Posle više od četiri sata obustave svih odlaznih letova sa beogradskog aerodroma, prvi avion poletio je u 21:30 na liniji Air Serbia JU584 za Barselonu. Po redu letenja, polazak je bio planiran za 17:10 časova.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je završilo bezbjednosnu provjeru terminala, saopštio je ranije Aerodorm "Nikola Tesla".

Putnicima su se izvinili zbog neprijatnosti i odlaganja letova koji su bili planirani za nedjelju popodne.

Kako je ranije saopštio MUP Srbije, privremeno je bila obustavljena pasoška kontrola na beogradskom aerodromu, pošto je zbog greške došlo do miješanja putnika u tranzitnoj zoni, odnosno putnici koji su sletjeli iz Skoplja pomiješali su se s putnicima koji su prošli kontra-diverzionu kontrolu i trebalo da polete ka svojim destinacijama.

Čitaoci koji su se javili N1 kazali su da je veliki broj putnika bio zaglavljen u tranzitnoj zoni, kao i da je intervenisala Hitna pomoć jer je bilo onih kojima je pozlilo i koji su se onesvjestili u tom prostoru, za koji kaže da je bio bez vazduha.

 

Letovi kompanija "Er Montenegro" i "Er Srbija" iz Beograda za Podgoricu, predviđeni za 20.45 i 21.30 sati, večeras su kasnili. Samim tim kasnio je i odlazni let za glavni grad Srbije, koji je bio najavljen za 22.15 časova.

Avio "Er Montenegra" za POdgoricu poletio je u 22:11, a sletio u 22: 43.

Avion "Er Srbija" je poletio iz Podgorice i na beogradski aerodrom se očekuje u 32:05.

 

 

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 14:20