Peđa Damnjanović / - SKRINšOT/FACEBOOK
19/07/2024 u 15:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Napadnuta maloljetna kćerka srpskog glumca: Odmah sve prijavio policiji

Srpski glumac i voditelj Predrag Peđa Damnjanović oglasio se danas na Instagramu povodom napada na njegovu petnaestogodišnju kćerku.

Kako je saopštio, njegovu kćerku je navodno u beogradskom naselju Banovo brdo presreo jedan stariji čovek, a kako se sve odigralo glumac je podrobno napisao na Instagramu. On je time poslao i apel i upozorenje za sve roditelje, ali i djecu.

- Manijaka je svuda i očigledno sve više, toga smo svjesni, ali šaljem opet apel i upozorenje najviše zbog djece. Na Banovom brdu se opet pojavio jedan takav kome je mjesto u ustanovi, ali ga očigledno još nisu ulovili i smjestili gdje mu je mjesto - započeo je Peđa priču.

Ovoga puta to ne smemo da dozvolimo, naglasio je.

- Naime, moju kćerku koja ima 15 godina presreo je maloprije na Banovom brdu "čovjek" i uhvatio je za ruku. Rekao joj je da je mnogo lijepa da moraju da se upoznaju, da mora da mu da njen broj telefona. Ona je u panici razmišljala da li je pametno da odmah počne da vrišti i otima se, ipak, bila je pribrana i rekla mu je da je maloljetna i da je pusti. Pokušao je još da je zadrži i kada je rekla da je zove tata, pustio ju je. Prijavio sam odmah policiji, oni sad patroliraju tim krajem, ali svakako razgovarajte sa djecom o tim situaciji i pričajte im da stalno svuda idu u grupi - napisao je Peđa.

Glumac se potom oglasio za Blic i rekao da je jegova maloljetna kćerka preplašena.

- Kćerka mi je preplašena! Rekla mi je: "Sve vrijeme sam, dok me je držao za ruku, razmišljala šta si mi govorio da radim u tim situacijama, da me nije pustio ni kad sam rekla "zove me tata", počela bih jako da vrištim - rekao je vidno potresen glumac.

Pljevlja: Muškarac osumnjičen da je maloljetnika zlostavljao na igralištu

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. septembar 2024 22:06