Futog, pucnjava / - FOTO: NIKOLA BILIć
25/08/2023 u 09:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Srbija: Dvojica mladića ubijena ispred škole u Futogu, četiri osobe uhapšene

Dvojica mladića sjedela su sinoć ispred škole gdje se i inače mlađi mještani okupljaju svako veče. U jednom momentu naišao je napadač ili više njih i tada je došlo do kobne pucnjave

U pucnjavi koja se dogdila sinoć oko ponoći ispred Osnovne škole "Desanka Maksimović" u Futogu kod Novog Sada, ubijen je jedan mladić, drugi je ranjen, ali je od posljedica ranjavanja preminuo jutros u bolnici, javljaju mediji u Srbiji.

Uhapšene su četiri osobe osumnjičene za ušešće u pucnjavi i dvostrukom ubistvu. Među uhapšenima je i osumničeni za neposredno izvršenje krivičnog djela teško ubistvo, saznaje Telegraf.rs.

Miloš M. (20) je ranjen u glavu, prevezen u KC Vojvodina, potom podlegao povredama, a Nikola Š. (19) je ubijen na licu mjesta, gdje je Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt.

Prema saznanjima Telegrafa, policija u Novom Sadu brzom i efikasnom akcijom uhapsila je N. L. (2000), D. D. (1999), O. R. (2002) i B. G. (1997) osumnjičene za pucnjavu u Ulici fruškogorskoj u Futogu.

Svi osumnjičeni su zadržani do 48 časova, a policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti događaja.

Dvojica mladića sjedela su sinoć ispred škole gdje se i inače mlađi mještani okupljaju svako veče.

U jednom momentu naišao je napadač ili više njih i tada je došlo do kobne pucnjave. Prema informacijama iz istrage, policija je za svega 15 minuta uhapsila četvoricu mladića za koje se sumnja da su povezani sa u dvostrukim ubistvom.

Prema prvim informacijama, motiv bi mogli biti nerašćišćni računi od ranije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 03:32