25/05/2023 u 16:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Oglasila se porodica dječaka koji je usmrtio 10 osoba u školi „Vladislav Ribnikar“

Duboko i najiskrenije žalimo i upućujemo saučešće svakoj porodici zbog njenog gubitka, a koji je svaki i naš gubitak. Vječno u tuzi, saopštila je porodica dječaka

Porodica dječaka K. K. (13), koji je usmrtio 10 osoba u školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru, uputila je saučešće familijama stradalih u masakru.

- Tog 3. maja zavladala je vječna tišina u kojoj nijemi od neizlečivog bola i tuge svakodnevno jecamo za svakim nevino nastradalim djetetom i za Draganom koji je djecu sa toliko ljubavi pazio. Duboko i najiskrenije žalimo i upućujemo saučešće svakoj porodici zbog njenog gubitka, a koji je svaki i naš gubitak. Vječno u tuzi, saopštila je porodica dječaka putem advokata, prenosi Nova.rs.

Podsjetimo, dječak K. K. upao je 3. maja u školu „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru i na licu mjesta ubio osam učenika i domara škole, dok je šestoro njih ranjeno.

Prije nekoliko dana povredama je podleglo još jedno dijete, te je u masakru stradalo 10 osoba.

Kobnog dana dječak je pucao iz očevog pištolja, a potom pozvao policiju i prijavio šta je uradio.

Dječak se trenutno nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za djecu i omladinu dobija, i u toku su opservacije. On ne podleže krivičnoj odgovornosti s obzirom da u trenutku izvršenja stravičnog zločina nije imao navršenih 14 godina.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 12:29