фото: Аваз / - фото: Аваз
12/12/2021 u 09:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Огласио се Бака Прасе: Кика се није због мене убила, све ће се сазнати

Због драме и сукоба који су имали, како Бака Прасе каже, прије двије године, многи су након Кикиног самоубиства на друштвеним мрежама уперили прстом у њега

Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, у сузама се огласио поводом самоубиства јутјуберке и инфлуенсерке Кристине Кике Ђукић.

Он је у потресном обраћању говорио о њиховом односу.

Због драме и сукоба који су имали, како Бака Прасе каже, прије двије године, многи су након Кикиног самоубиства на друштвеним мрежама уперили прстом у њега.

Он је изнио своју страну приче, признавши колико му тешко све пада и колико га је забољела и помисао да би он могао имати везе с њеном смрти. Кроз све те изговорене ријечи, Бака Прасе је плакао, док су му испод очију итекако видљиви подочњаци.

Објавио је преписке између њега и Кике након што су се помирили.

- Само ми реците, је ли ово изгледа као разговор двије особе које се мрзе или двоје људи који нормално и здраво комуницирају? Је ли ово изгледа као неко ко хоће некоме зло? Нисам објавио да смо се помирили зато што сам хтио да објавимо тај видео, супер здрава прича... - рекао је Илић.

Прочитао је и поруку Кикине сестре коју је објавила на друштевним мрежама.

- Ја немам ништа против тога да ме неко прозива, али не могу да се носим с тим да ме неко назива убицом, јер знам да ја то нисам. Сазнат ће се шта је разлог за то што је она урадила. Мене оптужују да сам убица, да сам одговоран за њено самоубиство, а то нисам. И то је оно што мене погађа. Никада нисам имао проблем с тим да ме неко прозива, али сам имао проблем с тим да неко лаже, да лаже о мени. Ово није нека лаж коју неко каже иза леђа, па се то прошири по крају, по граду... Ово је лаж која може озбиљно да утјече на човјека. То дијете које је одузело сбеи живот, сада нема мира, нема ни поштовања, јер људи газе преко ње да би добили не знам шта - потресно је говорио Бака Прасе.

Упитао је све је ли мисле да њему није криво због свега.

- Да се ја не осјећам дјелимично одговорним за то, да нисам помислио на то? Наравно да сам помислио. Хвала Богу па су ме звали њени пријатељи и рекли ми да нисам ја крив... Имала је своје проблеме, своје демоне с којима није успјела да се избори - рекао је Илић.

Комплетно Богданово обраћање погледајте у видеу:

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 03:40