Danka Ilić / - FOTO: AMBERAALERT
01/04/2024 u 22:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Oglasio se otac Danke ilić: Samo želim da se moja ćerka vrati kući živa i zdrava

Otac nestale djevojčice Danke Ilić iz Bora, Miloš Ilić (30), dao je večeras prvu izjavu poslije nestanka svoje ćerke u Banjskom polju prošlog utorka.

- Samo želim da se moja ćerka vrati kući živa i zdrava! Policija radi svoj posao i ja njima vjerujem. Mi kao porodica ćemo se oglasiti kada se sve ovo završi - rekao je Dankin otac za “Blic”.

Reporteri "Blica" su ispred zgrade u Boru, u kojoj se trenutno nalaze roditelji male Danke Ilić, na parkingu sreli Dankinu majku Ivanu i babu. Majka nije željela da odgovara na pitanja i zajedno sa babom je ušla u zgradu iz koje izašao otac Miloš i dao kratku izjavu.

Otac i majka nestale Danke Ilić su minulih dana nekoliko puta saslušavani u policiji u okviru istrage o okolnostima misterioznog nestanka svoje ćerke. To, međutim, ne znači da su osumnjičeni za bilo šta, niti da će u budućnosti biti.

Jurić o Dankinom nestanku: Sve je unaprijed isplanirano

Intenzivan ritam saslušanja ljudi iz najbližeg okruženja nestale osobe je uobičajen u ovoj fazi slučaja i često dovodi i do toga da saslušavane ličnosti u nastavku budu u potpunosti isključene ako se utvrdi da nisu od interesa za dalji tok istrage.

Bečka policija o snimku za koji se misli da je na njemu mala Danka: Izgubljeno dosta vremena

Izvor: Blic, B92.net

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 20:07