Danka Ilić / - FOTO: AMBERAALERT
13/06/2024 u 13:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić ide opet kod tužioca

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić, radnik JKP Vodovod S.J, u toku sledeće nedelje, biće ponovo saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

S.J. je početkom juna već saslušan u vezi sa nestankom dvogodišnje devojčice, ali je tada negirao da je u danu nestanka uopšte vidio Danku Ilić, a zatim i da je udario službenim automobilom.

- Osumnjičeni je potvrdio da je kritičnog dana bio u Banjskom polju, objasnio je da je bio na radnom zadatku sa kolegom D.D. i kojim su se putem kretali. Međutim, negirao da je vidio djevojčicu Danku Ilić, kao i to da je udario službenim automobilom JKP Vodovod kojim je, kako je i sam rekao, upravljao. Nakon toga negirao je i krivično djelo koje mu se stavlja na teret - kazao je izvor upoznat sa slučajem, prenosi Blic.

Kako se saznaje, tužilac koji vodi istragu nestanka djevojčice, Sonja Milićević odlučila je da ponovo sasluša S.J. jer ima još neka pitanja nakon njegovog prvog saslušanja.

Podsjetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija, uhapsila S.J. i D.D. iz Bora, za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom, a zatim njeno tijelo stavili u gepek kola i odnijeli na deponiju.

Osumnjičeni za ubistvo male Danke u potpunosti negirao krivicu

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. jun 2024 12:51