Aerodrom Nikola Tesla / - SHUTTERSTOCK
26/05/2023 u 21:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Otkazani letovi "Er Srbije" na linijama Beograd - Podgorica i Beograd - Tivat

Zbog današnje višesatne zabrane točenja goriva na beogradskom aerodromu, usljed nepovoljnih vremenskih uslova i posljedičnog gubljenja aerodromskih slotova, došlo do kašnjenja velikog broja letova

Letovi kompanije "Er Srbija", na linijama Beograd - Podgorica i Beograd - Tivat, planirani za danas popodne i večeras, otkazani su, prenosi N1.

Avion iz Beograda je, prema podacima na sajtu Aerodroma Crne Gore, trebalo da sleti u Tivat u 17.55, a u suprotnom pravcu let je bio planiran za 18.40.

Takođe, avion iz Beograda večeras je u Podgoricu trebalo da stigne u 21.45, dok je let za Beograd bio planiran u 22.15.

Iz kompanije "Er Srbija" saopštili su da je zbog današnje višesatne zabrane točenja goriva na beogradskom aerodromu, usljed nepovoljnih vremenskih uslova i posljedičnog gubljenja aerodromskih slotova, došlo do kašnjenja velikog broja letova planiranih u popodnevnim i večernjim satima.

Kako navode, zbog ograničenja u radnom vremenu aerodroma destinacija i drugih poremećaja u saobraćaju, otkazani su letovi do Budimpešte, Tivta, Diseldorfa, Hamburga, Ciriha, Milana...

- Nadležne službe srpske nacionalne avio-kompanije preduzimaju sve što je u njihovoj moći da zbrinu sve putnike čiji letovi kasne ili će biti otkazani, dodaju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 09:26