Вучић и Марковић / Фото: Фејсбук
18/10/2021 u 16:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Палма хвали Вучића: Са Путином се до сад срео 16 пута

А Ђилас је домаћи лажов и због њега и Јеремића Србија касни са уласком у ЕУ, тврди он

Захваљујући предсједнику Србије Александру Вучићу данас је Србија политички стабилна, економски сигурна, курс еура мирује, а и здравствено је безбједна, тврди предсједник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма. 

Подсјетимо, Вучић је јуче постао почасни грађанин Јагодине, а повељу му је уручио лично Марковић. 

Вучић постао почасни грађанин Јагодине

- Вучић се до сада са предсједником Русије Владимиром Путином срео 16 пута, а ускоро ће опет. Са њемачком канцеларком Ангелом Меркел Вучић је имао 15 састанака за седам година. Никада Србија није имала бољи међународни положај него данас. Сви ти сусрети допринијели су и економском успјеху Србије- наводи Марковић. 

Осрнуо се и на опозиционе политичаре Драгана Ђиласа и Вука Јеремића, које је назвао "домаћим лажовима". 

- Њихове лажи коштају Србију, јер Србија због њих касни са уласком у Европску унију. Њихове лажи су допринијеле томе да не отворимо нова поглавља о уласку у Европску унију. Када је Вук Јеремић био министар спољних послова Србије велики број земаља, око 100, је признао независност Косова, а од 2012. године престају признања и почиње са повлачењем признања. Осамнаест земаља је повукло признање такозваног независног Косова, све захваљујући Вучићу и Ивици Дачићу који је био министар спољних послова Србије када су се десила повлачења признања независности Косова. Дајте ми једног политичара у Србији који је одбио предсједника Америке који је захтијевао да се потпише и тачка 10 о признању независности Косова. Данас гдје год да се нађете у свијету са поносом кажете да сте из Србије, што прије није био случај- закључио је Палма. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

18. maj 2024 22:56