Studenti blokirali prugu / - SCREENSHOT TV N1
10/08/2024 u 22:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Poslije Prokopa blokirana i Željeznička stanica Novi Beograd

Poslije blokade Željezničke stanice "Prokop" dio učesnika protesta protiv iskopavanja litijuma blokirao je večeras i Željezničku stanicu Novi Beograd.

Učesnici koji su u koloni koja je prešla preko mosta Gazele ušli su u stanicu i sišli na kolosijek gdje su preko pruge razvili transparente "Ne damo Jadar" i blokirali saobraćaj.

Kolonu ka stanici Novi Beograd predvodio je predsjednik Udruženja "Ne damo Jadar" Zlatko Kokanović koji je rekao da će tu ostati cijelu noć.

Kako saznaje izvještač Tanjuga na stanici Prokop, vozovi koji dolaze iz pravca sjevera idu do Novog Beograda i tu će se okretati, a vozovi koji dolaze iz pravca juga će se okretati na stanici Rakovica.

Zaustavljen je saobraćaj u ulicama Vladimira Popovića i Milutina Milankovića na Novom Beogradu, i Antifašističke borbe gdje ne saobraćaju ni tramvaji.

Studenti ušli u zgradu Prokopa, blokirali prugu

Protest protiv iskopavanja litijuma održava se večeras u Beogradu, a učesnici su se sa mosta Gazela podijelili u dvije grupe i blokirali željezničke stanice "Prokop" i "Novi Beograd".

U Beogradu protest zbog najave otvaranja rudnika litijuma

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 18:49