Policija, ilustracija / - FOTO: UNSPLASH
01/11/2023 u 11:37 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Protjerivanje iz Srbije i uslovna kazna za državljanina Crne Gore koji je tukao i davio ženu

Kristijan D. je, a kako je otvrđeno, napao ženu L. Y. jer nije željela da ponovo ima sa njim seksualne odnose

Državljanin Crne Gore Kristijan D. koji je početkom oktobra u hotelu u centru Beograda pretukao kinesku državljanku sklopio je sporazum o priznanju krivice sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, piše Nova S.

Nakon toga je osuđen uslovno na godinu dana zatvora sa rokom provjere od tri godine. Takođe, njemu je izrečena mjera protjerivanja iz Srbije i to na dvije godine.

Kristijan D. je, a kako je otvrđeno, napao ženu L. Y. jer nije željela da ponovo ima sa njim seksualne odnose.

-Prema navodima krivične prijave osumnjičenim D.K. je krivično djelo koje mu se stavlja na teret izvršio dana 05. oktobra godine oko 17.00 časova u Beogradu u hotelskoj sobi, na taj način što je u prethodno iznajmljeni apartman pozvao oštećenu L.Y. radi pružanja seksualnih usluga za novac -  saopštilo je ranije tužilaštvo, piše Blic.

Kako se dodaje, u jednom trenutku osumnjičeni je zahtjevao nastavak seksualnog odnosa što je oštećena odbila imajući u vidu da je prošlo sat vremena, iz kog razloga je željela da ide.

- Zbog toga se osumnjičeni razbjesneo, kada je počeo da davi i udara oštećenu rukama po tijelu i glavi, nakon čega je oštećena pokušala da pobjegne na terasu, ali je osumnjičeni sustigao i nastavio da je šutira i udara po glavi i tijelu što su građani vidjeli i prijavili -  saopšteno je iz ranije iz Prvog tužilaštva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 08:48