Шешељ Шешељ / - Шешељ Шешељ
20/01/2022 u 09:51 h
Ana GajevićAna Gajević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шешељ наставља са скандалозним изјавама: Ђукановић спрема атентат на Вучића

Питао је и зашто ћуте безбједносне организације, те додао да служба треба да се изјасни

Лидер Радикала Војислав Шешељ наставља са скандалозним изјавама, а јутрос је у јутарњем програму Пинка казао да се спрема атентат на предсједника Србије Александра Вучића, те да је налогодавац предсједник Црне Горе Мило Ђукановић.

Своју тврдњу је у емисији "Ново јутро" поновио неколико пута.

 - Мило Ђукановић и Радоје Звицер спремају ликвидацију Вучића и то је планирано за прву половину фебруара. То планирају људи из подземља. Вучић је у животној опасности.. Ова сазнања се јавно дају да изазову немир и пометњу код организатора.. Нећу сад да спекулишем и било шта додајем. Информација је стигла из ЕУ, наши све то знају, али ћуте: Све што сам имао рекао сам, немам шта да додајем, зовите министра полиције- навео је он.

Питао је и зашто ћуте безбједносне организације, те додао да служба треба да се изјасни.

 - Није њима ни Мило ни Звицер на дохват руке.. Ако би се нешто десило Вучићу настала би пометња у србији, циљ је да се изазове хаос. Ђукановић има разлоге за ово јер Србија помаже странке српске у ЦГ, организације, има разлоге јер је изгубио власт, јер је све ово утицало да изгуби изборе - навео је Шешељ

Подсјетимо, лидер Радикала не пропушта емисију да се огласи на рачун Црне Горе и прокоментарише ситуацију у њој. Недавно је вријеђао, Цетињане и Цетињанке, потом и посланицу СДП-а Драгињу Вуксановић Станковић, па је због тога забрањено емитовање појединих емисија Хепи телевизије у Црној Гори.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 10:26