foto: Instagram / - FOTO: INSTAGRAM
04/08/2022 u 09:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sin Vučićevog kuma bježao od policije u Budvi, kažnjen sa 300 eura

Uroš Panić je u prvom trenutku sarađivao sa policijom, čak im je predao i dokumenta, vjerovatno da ga policajci ne bi priveli i kao osiguranje da će se pojaviti kod sudije za prekršaje

Uroš Panić, sin Petra Panića, bliskog saradnika i kuma predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, akter je skandala u Budvi, zbog čega je završio i u policiji, a protiv njega je podneta prekršajna prijava i kažnjen je sa 300 eura. Portal Nova.rs došao je do nezvaničnih saznanja šta se tačno događalo kobne večeri i kako je mlađi Panić završio u polijskoj stanici.

Izvor portala Nova.rs, otkriva da je kažnjavanju Uroša Panića u Budvi prethodilo filmsko bjekstvo.

- Policajci su sprovodili rutinsku kontrolu saobraćaja, kada je naišao BMW koji je vozio Uroš Panić. On je vjerovatno mislio da će i njega zaustaviti, pa je riješio da izbjegne susret sa policajcima po svaku cijenu i prešao je u suprotnu kolovoznu traku. Nije jasno da li je on možda vozio pijan ili je imao nešto u kolima što bi ga kompromitovalo, tek on je pobjegao u hotel u kom je odsjeo. Ali, policija ga je identifikovala i došli su za njim u hotel", navodi izvor Nova.rs.

Uroš Panić je u prvom trenutku sarađivao sa policijom, čak im je predao i dokumenta, vjerovatno da ga policajci ne bi priveli i kao osiguranje da će se pojaviti kod sudije za prekršaje.

"U jednom trenutku se Uroš Panić predomislio, izašao iz hotela, sjeo u BMW i krenuo ka granici Crne Gore i Srbije. Ipak, shvatio je da ne može da pređe granicu i da cijela situacija po njega može još više da se iskomplikuje, pa je okrenuo automobil i ipak riješio da se vrati u Budvu i plati kaznu", navodi izvor Nova.rs.

Vučićevo kumče je sudija za prekšaje oglobio sa 300 eura zbog saobraćajnog prekršaja, ali tu nije bio kraj ni njegovim avanturama niti kaznama.

"Policija ga je, na neki način, "uzela na zub". Uroš Panić je bahato parkirao BMW na mjestu gdje to nije smio i, naravno, "pauk" mu je odnio automobil. Na kraju je platio obje kazne, podigao automobil i otputovao iz Budve", navodi sagovornik Nova.rs.

Mladi Uroš Panić nije uspio da "impresionira" crnogorske policajce kao njihove srpske kolege, kako pokazuju snimci sa njegovog Tik Tok naloga. To je prava galerija bahatosti, a na svakom drugom klipu piše da je ta aktivnost opasna i da može povrijediti autora ili nekog drugog. To se pukom srećom još nije dogodilo, ali je, čini se, samo pitanje vremena.

Na snimcima se vidi kako Vučićevo kumče vozi kontra smjerom i pri tome ga zaustavljaju saobraćajci, potom kako vozi u rikverc pored autobusa gradskog prevoza, kako se zaleće i upada u smet snijega. Na jednom snimku se vidi kako policija uključuje rotaciju, a u tom trenutku Uroš Panić vadi mobilni i okreće telefon.

Sve to je propraćeno smijehom mladića, koji se očigledno odlično provodi dok divlja beogradskim ulicama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:14