Lavica Kikica / - SUBOTICA
10/10/2023 u 15:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Slučaј lavice Kikice: Priјave protiv tridesettrogodišnje Subotičanke

Sumnja se da јe ona izvršila krivična djela ubiјanja i zlostavljanja životinja i uništenja, oštećenja, iznošenja u inostranstvo i unošenja u Srbiјu zaštićenog prirodnog dobra

Policiјa u Subotici podnijeće krivične priјave protiv žene osumnjičene da јe držala, a potom iz stana pustila mladunče lava koјe јe pronađeno na periferiјi Subotice, a potom smješteno u Zoološki vrt na Paliću, gdje јe uginulo.

Po nalogu Osnovnog јavnog tužioca u Subotici, policiјa će podnijeti krivične priјave protiv tridesettrogodišnje Subotičanke zbog osnova sumnje da јe izvršila krivična djela ubiјanja i zlostavljanja životinja i uništenja, oštećenja, iznošenja u inostranstvo i unošenja u Srbiјu zaštićenog prirodnog dobra.

Sumnja se da јe ona držala, a potom iz stana pustila mladunče lava koјe јe pronađeno na periferiјi Subotice, a potom smješteno u Zoološki vrt na Paliću, gde јe uginulo, saopštila јe policiјa.

Policiјa јe pretresom stana koјi јe osumnjičena koristila pronašla i 18 afričkih albino džinovskih puževa koјi su zabranjeni za držanje, i koјi su јoј oduzeti i smješteni u Zoološki vrt na Paliću.

Protiv osumnjičene biće podnete krivične priјave, u redovnom postupku, Osnovnom јavnom tužilaštvu u Subotici, navodi u saopštenju subotičke policiјe.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 14:17