Beogradski aerodrom / -FB
26/06/2022 u 00:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Beogradski aerodrom se izvinio zbog prokišnjavanja i problema na prilazu

Putnici koji su čekali letove pokisli su zbog curenja krova zgrade, a mnogi nisu mogli da priđu aerodromu jer su se stvorile velike duboke lokve kroz koje su morali da prođu

Beogradski aerodrom Nikola Tesla izvinio se putnicima zbog neprijatnosti koje su doživjeli na prilazu i u unutrašnjim prostorijama tokom nevremena u subotu popodne.

Putnici koji su čekali letove pokisli su zbog curenja krova zgrade, a mnogi nisu mogli da pridju aerodromu jer su se stvorile velike duboke lokve kroz koje su morali da prođu. Aerodrom se izvinio zbog toga što su ljudi pokisli i okvasio se njihov prtljag.

Nevrijeme praćeno obilnom kišom napravilo je probleme beogradskom aerodromu i čitavom Beogradu.

Na snimcima objavljenim na društvenim mrežama vide se pojedini djelovi aerodromske zgrade u koje curi kišnica jer krov prokišnjava. Prilaz je bio pun vode, pa su putnici morali da se snalaze i to sa koferima. Situacija je bila loša i oko zgrade jer je bilo nemoguće prići osim kroz duboke lokve zbog čega su se okvasili i putnici, i njihovi prtljazi.

Aerodrom "Nikola Tesla" je saopštio da su "u toku veliki radovi na rekonstrukciji aerodroma i da su pojedini djelovi infrastrukture u subotu pretrpjeli veliko opterećenje zbog padavina koje su izazvale štetu i na području Beograda i Srbije".

"Sanacija je u toku, izvinjavamo se svim putnicima i zahvaljujemo na razumijevanju", saopšteno je.

Nakon sparnog dana, u Beogradu je nešto posle 16 časova počela da pada jača kiša.

Nešto ranije, u Novom Sadu duvao je toliko jak vjetar da je čupao stabla.

I u ostalim djelovima zemlje sinoć je kišovito, a meteorolozi za nedjelju predviđaju sunčano vrijeme, sa maksimalnim temperaturama do 32 stepena. U pojedinim djelovima zemlje mogući su pljuskovi sa grmljavinom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 00:55