foto: Skrinšot / - FOTO: SKRINšOT
04/05/2023 u 11:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) U Obrenovcu dječak izvadio plastični pištolj, priveden na razgovor

Kako je saopšteno iz MUP-a Srbije, dječak je priveden a informativni razgovor će se obaviti kako sa njim, tako i sa njegovim ocem

U Osnovnoj školi “Jefimija” u Obrenovcu dječak M.D. nakon minuta ćutanja je izvadio pištolj i počeo da mlatara njim u vazduhu.

Riječ je o plastičnom pištolju.

Kako je saopšteno iz MUP-a Srbije, dječak je priveden a informativni razgovor će se obaviti kako sa njim, tako i sa njegovim ocem.

Prvi je na licu mjesta reagovao školski policajac. Djeca su nakon minuta ćutanja ostavljena za trenutak sama u učionici, jer je nastavnik izašao da provjeri da li su sva djeca u očionicama. Za to vrijeme ovaj učenik je izvadio plastični pištolj.

Djeca koja su bila u učionici su se uplašila, razredni starješina je obaviješten kao i služba Centra za socijalni rad, a jedan od ovih dječaka je sa roditeljem predat pripadnicima MUP-a koji su odmah reagovali po prijemu poziva.

Odmah je prijavljeno policiji i socijalnoj službi.

Velika tragedija dogodila se juče oko 8.40 časova kada je maloljetnik K. K. (13) učenik sedmog razreda ubio osam učenika ove škole i radnika obezbjeđenja, a ranio šest đaka i nastavnicu istorije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. jul 2024 08:29